Residentie Rietgracht – Oudenaarde

Residentie Rietgracht – Oudenaarde
Beverestraat 26, 9700 Oudenaarde, België
Appartementen nu te koop! - Appartementsgebouw

Volledig uitgeruste appartementen en handelsruimte in centrum Oudenaarde

Projectvoorstelling
Dit stijlvol nieuwbouwproject is ideaal voor wie houdt van comfortabel wonen in het centrum van de historische stad Oudenaarde. Dit kleinschalig gebouw huisvest onderaan één commerciële ruimte met aparte toegang en drie lichtrijke drie-gevelappartementen. De hoge afwerkingsgraad en de doorgedreven ventilatie en isolatie zorgen voor een uitermate groot wooncomfort. Door de perfecte oriëntatie geniet u optimaal van het groot zonneterras.

Inplanting
Deze residentie bevindt zich in het centrum van Oudenaarde. Alles is op wandel- of fietsafstand aanwezig. Scholen, winkels, apotheek, bakkerij, slagerij, supermarkten, station enzovoort. Een vlotte verbinding met de auto is mogelijk via de N60.
– Postkantoor – 50m
– Supermarkt – 100m
– Apotheek – 150m
– Groenten en fruit winkel – 150m
– Slagerij – 150m
– Bakkerij – 250m
– Middelbare school – 400m
– Station Oudenaarde – 450m
– Kleuter en lagere school – 500m
– Markt Oudenaarde – 550m
– Ziekenhuis AZ Oudenaarde – 600m

Architect
DnA Architecten ingenieurs – IR Architecten Dominiek Larsen en Annemie Lowie en hun team staan voor kwalitatieve ARCHITECTUUR, waarbij een boeiende ruimtelijkheid, maximaal lichtinval en contact met de omgeving centraal staan in hun ontwerpen. Door een eigenzinnige vormgeving en doordachte materiaalkeuze wordt een sobere en uniek woon- en werkomgeving gerealiseerd.
Deze visie trekken zij ook door in de inrichting dat een verlengde is van de architectuur, met veel aandacht voor de materialen en een optimale integratie van technieken.
Als Ingenieur-architect staan zij ook in voor de stabiliteitsberekening van het gebouw. Een intensieve wisselwerking tussen architectuur en stabiliteit optimaliseert het bouwproces, maar laat ook toe om inventiever te bouwen en grenzen te verleggen.

Partners

Projectkaart

Agent ERA Coorevits

ERA Coorevits

Telefoonnummer: 055 30 40 04 Website: ERA-Coorevits
Meer weten

Contact

Loading...

Gelijkaardige projecten

ERA Coorevits

ERA Coorevits