Over Project+

Project+ werd opgericht in 2003 met als gedelegeerd bestuurder Donald Desloover, de voormalige eigenaar en oprichter van het tegel- en natuursteenbedrijf DESLOOVER BVBA te Oudenaarde. Project+ is een projectontwikkelaar die voornamelijk actief is in Oost-Vlaanderen.


Donald Desloover, die kan terugblikken op heel wat jaren ervaring in de bouwsector, staat erop om ieder bouwproject persoonlijk en van nabij op te volgen en dit in nauwe samenwerking met een team van ervaren architecten, ingenieurs en aannemers.

Sylvie Scheldeman is de onmisbare rechterhand van de zaakvoerder:


Ook de toekomstige eigenaar speelt een belangrijke rol in het ganse bouwproces. De bouwtechnische kant van ieder project wordt aangevuld door de persoonlijke verwachtingen en wensen van de koper. Project+ garandeert steeds een persoonlijke begeleiding van de koper doorheen het bouwproces.


Project+ realiseert stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande bouwprojecten dankzij een goede interactie tussen ervaren architecten, ingenieurs en aannemers, de toekomstige eigenaar en de betrokken bouwheer.