Donald Desloover

– Gedelegeerd bestuurder

Project PLUS werd opgericht in 2003 met als gedelegeerd bestuurder Donald Desloover, de voormalige eigenaar en oprichter van het tegel- en natuursteenbedrijf DESLOOVER BVBA te Oudenaarde.

Donald Desloover, die kan terugblikken op heel wat jaren ervaring in de bouwsector, staat erop om ieder bouwproject persoonlijk en van nabij op te volgen en dit in nauwe samenwerking met een team van ervaren architecten, ingenieurs en aannemers.

Gilles Desloover

– Bestuurder

Na zijn studies Handelsingenieur, met als afstudeerrichting Operationeel Management, stapte Gilles mee in het bedrijf. Hij staat in voor de dagelijkse opvolging en planning van de lopende projecten en de analyse van toekomstige ontwikkelingen.

Project PLUS realiseert stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande bouwprojecten dankzij een goede interactie tussen ervaren architecten, ingenieurs en aannemers, de toekomstige eigenaar en de betrokken bouwheer.

Sylvie Scheldeman

– Projectleider

Als projectleider volgt Sylvie zowel de uitvoering als de administratie van onze projecten op. Zij is het vaste aanspreekpunt van de toekomstige eigenaar.

Bij Project PLUS speelt de toekomstige eigenaar een belangrijke rol in het ganse bouwproces. De bouwtechnische kant van ieder project wordt aangevuld door de persoonlijke verwachtingen en wensen van de koper. Project PLUS garandeert steeds een persoonlijke begeleiding van de koper doorheen het bouwproces.