Residentie Rijvissche – Zwijnaarde

Residentie Rijvissche – Zwijnaarde
Grotesteenweg-Noord, Gent
Uitverkocht! - Appartementsgebouw

Residentie Rijvissche is een hedendaags woonproject in Zwijnaarde met heel wat troeven voor jong en oud.

De residentie is opgebouwd uit 11 éénslaapkamerappartementen, 23 tweeslaapkamerappartementen en 10 drieslaapkamerappartementen. De appartementen op de gelijkvloerse beschikken over een tuintje en/of terras. De hogergelegen appartementen hebben een ruim terras of balkon.

De appartementen zijn praktisch ingericht met duurzame materialen. Zo beschikt elke wooneenheid over een compleet ingerichte keuken en een badkamer met alle sanitaire voorzieningen. Zij voldoen eveneens aan de geldende hoge isolatie- en ventilatienormen.

In de ruime ondergrondse garage bevinden zich de parkeerplaatsen, alsook enkele garageboxen en  een fietsenstalling. Ieder appartement beschikt tevens over een ruime berging, die zich eveneens in de ondergrondse garage situeert.

Zowel vooraan, alsook achteraan de residentie worden groenzones voorzien. Achteraan het gebouw wordt een groene omgeving gerealiseerd, waarin een aantal bovengrondse parkeerplaatsen, een tuinberging, alsook een fietsenberging verweven zijn. Deze groenzones bieden een perfecte overgang naar de groene omgeving achteraan het project.

Ook de ligging is een extra troef. De binnenstad bereikt u makkelijk met de fiets of met de bus, die in de onmiddellijke omgeving van de residentie haar halte heeft. Ook de nabijheid van de invalswegen E17, E40 en de R4 vormen de perfecte en snelle verbinding naar de andere grootsteden.

Residentie Rijvissche is een ambitieus project, waar jong en oud hun plaats vinden. Ook voor de kandidaat-investeerder is het project een ideale belegging.

Partners

Projectkaart

Gelijkaardige projecten